Regiodag 2017

Logo Bever Doe Dag 2017Bever Doe Dag & Jungledag - zaterdag 1 juli 2017

Deze pagina is alleen bedoeld voor de leiding van groepen die meedoen aan de regiodag.
Je vindt hier geen informatie voor onze bevers en welpen!

Op zaterdag 1 juli 2017 organiseert Scouting Nanne Zwiep de Bever Doe Dag en de Jungledag 2017, kortweg de Regiodag 2017. Wij organiseren deze dag voor alle bevers en welpen in de regio's Twenteland en Essnlaand. De dag wordt gehouden bij ons clubgebouw aan de Rondemaatweg 85 in Enschede.

Het is de bedoeling 's morgens de Bever Doe Dag te houden en 's middags de Jungledag. De exacte tijden zijn nog niet bekend.

Op deze pagina vind je steeds de laatste informatie voor de deelnemende groepen.

Van de groepen die zich hebben aangemeld vind je hier het actuele overzicht. Kloppen de gegevens van jouw groep of speltak niet? Stuur ons dan even een bericht!

Overzicht deelnemende groepen per 4-4-2017

Logo Jungledag 2017Waarom 2 regio's?
Wij mochten al een aantal jaren met onze bevers en vorig jaar ook met onze welpen aansluiten bij de regiospelen in Twenteland. Daar hebben we steeds met veel plezier gebruik van gemaakt. Om iets terug te doen voor die gastvrijheid hebben wij aangeboden de organisatie van de Bever Doe Dag en Jungledag 2017 voor Twenteland op ons te nemen. Het is natuurlijk een beetje raar als wij onze eigen regio dan voorbij zouden gaan. Vandaar de uitnodiging aan 2 regio's. Het wordt nu dus een Twentse regiodag voor bevers en welpen.

Overleg zaterdag 4 maart 2017
Op zaterdag 4 maart is er een overleg geweest voor alle groepen die mee willen doen aan de regiodag. Tijdens dit overleg hebben wij toegelicht hoe wij de activiteit op willen zetten en hoe we de taken willen verdelen.

Tijdens het overleg is een presentatie gegeven. Die vind je terug onder de button onderaan deze pagina.

In maart werken wij de opzet van de regiodag verder uit. Over een aantal punten moeten nog knopen worden doorgehakt en verschillende zaken moeten nog verder worden uitgewerkt. Ook willen we rekening houden met hetgeen tijdens het overleg is ingebracht. Begin april willen we alles op deze pagina bekend maken. Alle groepen die zich bij ons hebben aangemeld, ontvangen daarover bericht per mail. Ook als je niet bij het overleg bent geweest.

Locatie
De regiodag wordt gehouden bij ons clubgebouw aan de Rondemaatweg 85 in Enschede. Over het parkeren tijdens de regiodag volgt nader bericht. De parkeerruimte direct bij ons gebouw is namelijk beperkt.

Routebeschrijving clubgebouw

Regiodag 2016Datum definitieve aanmelding
Voor 15 april horen we graag definitief of jouw speltak meedoet aan de regiodag. Maar wacht nog even af met de definitieve aanmelding, we geven op korte termijn aan welke gegevens we nodig  hebben!

Als jouw speltak van plan is mee te doen, zou het mooi zijn dat we zo snel mogelijk per e-mail al een inschatting krijgen van het te verwachten aantal jeugdleden en leiding. Graag per speltak - dus niet per groep!

Heb je al een inschatting doorgegeven bij de aanmelding voor het overleg? Dan hoef je dat natuurlijk niet nog eens te doen.

Maillijst
Heb je geen mail ontvangen en wil je wel graag op de hoogte blijven? Stuur ons dan een berichtje. Dan voegen we je toe aan de maillijst.

Regiodag 2016Vragen?
Heb je nog vragen? Stuur dan een berichtje naar regiodag2017@nannezwiep.nl.

Tot ziens op 1 juli!

De organisatie,

leiding Bevers & Welpen Sionie Horde
Scouting Nanne Zwiep

Download hieronder de spelbrochures (rechtstreeks van scouting.nl) en de presentatie van 4 maart