Regiodag

Bever Doe Dag bij ons clubgebouw (2017)De Bever Doe Dag en de Jungledag

Elk jaar wordt er voor de bevers en welpen een regionale speldag georganiseerd. Voor de bevers is dit de Bever Doe Dag en voor de welpen de Jungledag. Tijdens de regiodag worden er diverse leuke en leerzame activiteiten gedaan. Meestal is de Bever Doe Dag ’s morgens en de Jungledag ’s middags. De locatie wisselt per jaar.

Voor beide leeftijdsgroepen is er steeds een nieuw jaarthema, dat landelijk wordt aangeboden en regionaal wordt uitgewerkt. De uitwerking gebeurt door de leiding van de gezamenlijke scoutinggroepen, waarbij één groep de coördinatie op zich neemt.

Sinds 2017 wordt de regiodag voor alle bevers en welpen in heel Twente gehouden. De beide Twentse scoutingregio’s Twenteland (Hengelo, Almelo en omgeving) en Essnlaand (Enschede, Oldenzaal en omgeving) werken daarbij samen.

De eerste ‘Twentse’ regiodag in 2017 werd bij ons clubgebouw gehouden en door onze groep gecoördineerd. De pagina van onze organisatie met alle bestanden hebben wij bewaard als naslagwerk voor toekomstige regiodagen. [button text=”Lees meer” link=”https://www.nannezwiep.nl/activiteiten/regiodag/regiodag-2017/” style=”success” size=”mini” target=”_self” display=”inline” icon=”circle-arrow-right”]