Bestelronde groepskleding 2017 van start

groepskledingDe nieuwe bestelronde voor onze groepskleding is van start gegaan. Tijdens deze ronde kun je alle items bestellen: T-shirts, polo’s, sweaters en caps.

Bestellen?
De bestelronde loopt tot en met zaterdag 2 december 2017. Op die datum moet het bestelformulier ontvangen zijn door Marcel/Bagheera of Bep. De betaling moet uiterlijk op maandag 4 december 2017 zijn bijgeschreven op het rekeningnummer van Vereniging Scouting Nanne Zwiep. Dat nummer vind je op de brief over de bestelronde en op het bestelformulier.

Passen en bestelformulieren
De kleding kan voor en na de reguliere opkomsten op vrijdagavond en op zaterdag worden gepast in de beverhoek. Daar liggen ook de genummerde bestelformulieren.

Let op: gebruik alleen de genummerde formulieren, het unieke nummer is belangrijk voor de bestelling en de bijbehorende betaling!

Levering
De bestelde kleding wordt naar verwachting circa 3-4 weken na afloop van de bestelperiode geleverd. Dat gebeurt tijdens de normale opkomsten. Vanwege de feestdagen is het goed mogelijk dat de levering pas na de kerstvakantie plaatsvindt.