Bestelronde groepskleding 2018 gestart

groepskledingDe nieuwe bestelronde voor onze groepskleding is van start gegaan. Tijdens deze ronde kun je alle items bestellen: T-shirts, polo’s, sweaters en caps. [spacer]

[button text=”Lees meer” link=”http://www.nannezwiep.nl/scouting-nanne-zwiep/het-uniform/groepskleding/” style=”default” size=”small” target=”_self” display=”inline” icon=”circle-arrow-right”]

[spacer]

Bestellen?
De bestelronde loopt tot en met zaterdag 8 december 2018. Op die datum moet het bestelformulier ontvangen zijn door Marcel/Bagheera of Bep. De betaling moet uiterlijk op maandag 10 december 2018 zijn bijgeschreven op het rekeningnummer van Vereniging Scouting Nanne Zwiep. Dat nummer vind je op de brief over de bestelronde en op het bestelformulier. Niet tijdig betaalde kleding wordt niet besteld.

Passen en bestelformulieren
De kleding kan tot en met zaterdag 8 december 2018 voor en na de reguliere opkomsten op vrijdagavond en op zaterdag worden gepast in de beverhoek. Daar liggen ook de genummerde bestelformulieren.

Let op: gebruik alleen de genummerde formulieren, het unieke nummer is belangrijk voor de bestelling en de bijbehorende betaling!

Levering
De bestelde kleding wordt naar verwachting circa 3-4 weken na afloop van de bestelperiode geleverd. Dat gebeurt tijdens de normale opkomsten. Vanwege de feestdagen vindt de levering hoogstwaarschijnlijk na de kerstvakantie plaats.