Digitale collecte Jantje Beton 2021

Van 8 tot en met 13 maart is de collecte voor Jantje Beton.

De helft van de opbrengst is voor onze groep. Naast de contributie is dit al tientallen jaren de belangrijkste inkomstenbron van onze groep. De andere helft van de opbrengst komt ten goede aan projecten van Jantje Beton in heel Nederland.

We doen het dit jaar anders!
Vanwege corona hebben wij besloten dit jaar geen ouders te vragen om ons te helpen met de huis-aan-huiscollecte. Ook de buscollecte van onze jeugdleden in de binnenstad gaat niet door. Hoewel de coronamaatregelen van dit moment een huis-aan-huis- en een buscollecte toestaan, vinden wij het in de huidige situatie niet passen om anderen dan onze volwassen leden te vragen voor onze groep op pad te gaan.

We gaan dit jaar vooral online!!!
De opbrengst van de collecte kunnen we eigenlijk niet missen. Zeker niet in deze tijd, waarin ook al een groot deel van onze verhuuropbrengsten wegvallen. Terwijl bijna alle kosten gewoon doorlopen.

Gelukkig biedt Jantje Beton een alternatief: de online collectebus!

Iedereen kan een online collectebus aanmaken en daarmee geld inzamelen voor onze groep en Jantje Beton. Net als bij de ‘gewone’ collecte wordt de opbrengst 50-50 verdeeld.

Doe jij ook mee? Maak dan snel een digitale collectebus aan! Dat kan nu al!
De online collecte is al gestart en loopt tot en met 31 maart 2021.

Het is natuurlijk het leukst als jij zelf ook een collectebus hebt! Binnen een paar minuten heb je jouw eigen collectebus aangemaakt.

Ga daarvoor naar https://jantjebeton.digicollect.nl/. Het wijst zich vanzelf!
Kies bij ‘Club’ voor Scouting Nanne Zwiep! Dan koppelt hij de opbrengst van jouw collectebus automatisch aan onze groep.

Steun ons met een donatie!
Wil je onze groep ondersteunen met een donatie? Ga dan naar onze digitale collectebus.

Je vindt hem op onze facebookpagina of klik op de afbeelding hiernaast.

Doneren kan in ieder geval nog tot en met 31 maart 2021