Groepspagina’s in Scouting Magazine

Scouting Nanne Zwiep Magazine, voorblad nummer 1, voorjaar 2017In het hart van jouw Scouting Magazine vind je voortaan 4 pagina’s van en voor onze eigen groep. Ons eigen Scouting Nanne Zwiep Magazine dus! Hiernaast zie je de voorpagina van nummer 1, voorjaar 2017.

De vormgeving en invulling van het Scouting Nanne Zwiep Magazine gebeurt door onze groep. Wij leveren de pagina’s volledig opgemaakt aan bij de redactie van Scouting Magazine. Dat was dit keer nog wel even wennen, omdat het portal nog niet altijd even gemakkelijk in gebruik is. De 4 pagina’s worden dan als extra middenblad toegevoegd aan de Scouting Magazines die voor de leden van onze groep bestemd zijn. Die pagina’s zijn alleen zichtbaar voor onze eigen leden. Zo krijgt elke scoutinggroep zijn eigen pagina’s in het landelijke blad.

In het Scouting Nanne Zwiep Magazine willen we zoveel mogelijk de activiteiten van het voorgaande kwartaal in beeld brengen. Met veel foto’s en weinig tekst. Het beeldmateriaal zou voor zichzelf moeten spreken. In deze versie zie je onder meer foto’s van Jantje Beton, de Nachthike 2017 en het rsa-scoutsweekend.

Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

Handig om te weten: De deadline voor het aanleveren van het definitieve materiaal aan Scouting Magazine ligt ruim een maand voor de verschijningsdatum van het blad. Het is dus niet mogelijk om heel recent materiaal te plaatsen. Voor het geven van informatie is het Magazine daardoor minder geschikt. Ook voor de meest actuele foto’s moet je dus echt op deze website zijn.