Nieuwe website!

Welkom op de vernieuwde website van Scouting Nanne Zwiep!

Onze website is na ruim 12 jaar volledig vernieuwd en in een modern jasje gestoken. De pagina’s zijn weer up-to-date en de website is nu geschikt voor pc, laptop, tablet en mobiel.

Kijk eens rond en ontdek wat onze nieuwe site allemaal te bieden heeft.

Wij hopen dat je er veel plezier aan beleeft!
[spacer]

Van oud naar nieuw
homepage oude website Scouting Nanne ZwiepEr moest erg veel gebeuren. Niet in de laatste plaats omdat er in de laatste jaren ook veel was veranderd binnen en buiten onze groep. Pagina’s zijn herschreven, beeldmateriaal moest opnieuw worden geplaatst en aangevuld en er moest over een hele nieuwe structuur worden nagedacht. Vooral vanwege de omvang van onze website heeft de vernieuwing een stuk langer geduurd dan de bedoeling was. Met name het laatste jaar was dat erg vervelend, omdat de oude website door technische problemen een statische site was geworden. Zelfs de kleinste veranderingen waren niet meer mogelijk. Maar nu is het zover: na net iets meer dan 12 jaar trouwe dienst en vele positieve reacties maakt de oude website uiteindelijk toch plaats voor ons nieuwe gezicht op het wereldwijde web!
[spacer]

Wat vind jij ervan?
Wij zijn benieuwd wat je van de nieuwe opzet vindt!

Ook nu de nieuwe website online is wordt er nog verder gewerkt om deze te verbeteren. Verschillende verbeterpunten zijn bij ons bekend, maar kunnen nu pas worden doorgevoerd. Dat heeft even tijd nodig. Maar het kan ook zijn dat we iets over het hoofd hebben gezien. We horen het daarom graag als je nog iets mist of als je ergens iets tegenkomt wat technisch of inhoudelijk niet klopt.

Natuurlijk vinden we het ook erg leuk als we horen dat je de nieuwe website gewoon leuk, mooi of geweldig vindt!
[spacer]
[lazy_load_box effect=”slidefromright” speed=”800″ delay=”400″]
[button text=”Reageer per e-mail” link=”mailto:info@nannezwiep.nl” style=”default” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”icon-facebook”] [button text=”Reageer op facebook” link=”https://www.facebook.com/scoutingnannezwiep/posts/1462351750450897″ style=”default” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”no”]
[/lazy_load_box]