Boerenkoolmaaltijd 2019 – zaterdag 14 december

BoerenkoolmaaltijdOp zaterdag 14 december 2019 houden wij ter afsluiting van het jaar onze traditionele boerenkoolmaaltijd.

Wij beginnen die middag om 15.00 uur met een programma voor alle leden van onze groep. Rond 17.00 uur gaan we aan tafel voor de boerenkoolmaaltijd. Natuurlijk zijn kinderen die geen boerenkool lusten ook van harte welkom!

Om ongeveer 18.00 uur is het programma afgelopen. Houd er rekening mee dat het dan al donker is!

Belangrijke informatie

  • Het is de bedoeling dat iedereen zelf bord, mok en bestek meeneemt. Doe dat in een tas met de naam erop, zodat de spullen tegen etenstijd snel terug te vinden zijn.
  • Na afloop is er geen tijd om af te wassen. De tas is dus ook bedoeld om de gebruikte spullen weer mee naar huis te nemen.
  • Het programma is buiten. Zorg daarom voor warme en/of regenkleding!
  • Zorg dat je naam in de jas en andere kleding staat. Dat scheelt een hoop tijd bij het vertrek.
  • De boerenkoolmaaltijd is voor al onze leden, van jong tot oud. Het kan daarom erg druk worden bij het brengen en ophalen. Kom dus zoveel mogelijk op de fiets of parkeer ruim voor het clubgebouw en loop het laatste stukje.
  • Kom je in de auto? Parkeer dan zo dat er altijd voldoende ruimte is voor het doorgaande verkeer. Houd ook rekening met het eenrichtingsverkeer in de Rondemaatweg.

Kerstvakantie
De boerenkoolmiddag is de laatste opkomst van het jaar. De eerste opkomsten in 2020 zijn op vrijdag 10 en zaterdag 11 januari.

Wij wensen je prettige feestdagen en een gezond en voorspoedig 2020!