Regiodag 2017

Logo Bever Doe Dag 2017

Op zaterdag 1 juli 2017 worden de Bever-Doe-Dag en de Jungledag 2017 gehouden, kortweg de Regiodag 2017. De dag wordt door de leiding van onze bevers en welpen middaghorde georganiseerd voor alle bevers en welpen in Twente. De regiodag wordt gehouden bij ons clubgebouw.

De Bever-Doe-Dag is ’s morgens en de Jungledag is ’s middags. Er zijn ruim 150 bevers aangemeld en maar liefst zo’n 350 welpen!

Op deze pagina lees je alle informatie voor onze bevers en al onze welpen (ochtend- en middaghorde). Houd er rekening mee dat het druk wordt en dat de tijden én het verzamelen afwijken van de normale opkomsten.
Daarom is het erg belangrijk om op tijd te zijn!!

[spacer]

Waarom 2 regio’s?
Logo Jungledag 2017Wij mochten al een aantal jaren met onze bevers en vorig jaar ook met onze welpen aansluiten bij de regiospelen in onze buurregio Twenteland (het westen van Twente). Daar hebben we steeds met veel plezier gebruik van gemaakt. Om iets terug te doen voor die gastvrijheid hebben wij aangeboden de organisatie van de Bever-Doe-Dag en Jungledag 2017 voor Twenteland op ons te nemen. Het is natuurlijk een beetje raar als wij onze eigen regio Essnlaand (het oosten van Twente) dan voorbij zouden gaan. Vandaar dat we de groepen in beide regio’s hebben uitgenodigd. Daarmee wordt dit de eerste regiodag voor bevers en welpen uit heel Twente. En wie weet de start van een nieuwe traditie?!
[spacer]

Verzamelen bevers
Regiodag 2016Wij verwachten de bevers op 1 juli tussen 9:30 en 9:45 uur op de parkeerplaats bij kinderopvang Hebbes aan de Geessinkweg 250. De kinderopvang zit in de boerderij op de hoek bij de rotonde Geessinkweg – Broekheurne-ring. Vanaf de parkeerplaats lopen wij om 9:45 uur met de bevers door het bos naar ons clubgebouw. Wij wachten niet!

De Rondemaatweg wordt afgesloten voor autoverkeer. Het is wel mogelijk om op de fiets of lopend bij het clubgebouw te komen. Kom je op de fiets of lopend? Dan mag je jouw kind(eren) ook uiterlijk om 9:50 uur bij ons clubgebouw brengen.

Let op! Alle andere groepen verzamelen op het Mediant terrein. Daar wordt het dus al heel druk met parkeren. Vandaar dat wij uitwijken naar de Geessinkweg.

Afsluiting
Om 12:30 uur is het programma afgelopen. We gaan er vanuit dat alle kinderen worden opgehaald bij ons clubgebouw, maar alleen op de fiets of lopend! Kom je met de auto? Parkeer dan op de parkeerplaats aan de Geessinkweg en loop het laatste stukje naar ons clubgebouw (circa 5 minuten door het bos).

Het is mogelijk dat het programma iets uitloopt.

En verder…
Het is de bedoeling dat de kinderen in compleet uniform komen. Geef eventueel regenkleding mee, liefst in een rugzakje met naam. Wij ontvangen graag zo snel mogelijk een aan- of afmelding!
[spacer]

Verzamelen welpen
Regiodag 2016
Wij verwachten de welpen op 1 juli tussen 13:30 en 13:45 uur op de parkeerplaats bij kinderopvang Hebbes aan de Geessinkweg 250. De kinderopvang zit in de boerderij op de hoek bij de rotonde Geessinkweg – Broekheurne-ring. Vanaf de parkeerplaats lopen wij om 13:45 uur met de welpen door het bos naar ons clubgebouw. Wij wachten niet!

De Rondemaatweg wordt afgesloten voor autoverkeer. Het is wel mogelijk om op de fiets of lopend bij het clubgebouw te komen. Kom je op de fiets of lopend? Dan mag je jouw kind(eren) ook om uiterlijk 13:50 uur bij ons clubgebouw brengen.

Let op! Alle andere groepen verzamelen op het Mediant terrein. Daar wordt het dus al heel druk met parkeren. Vandaar dat wij uitwijken naar de Geessinkweg.

Afsluiting
Om 16:30 uur is het programma afgelopen. We gaan er vanuit dat alle welpen worden opgehaald bij ons clubgebouw, maar alleen op de fiets of lopend! Kom je met de auto? Parkeer dan op de parkeerplaats aan de Geessinkweg en loop het laatste stukje naar ons clubgebouw (circa 5 minuten).

Het is mogelijk dat het programma iets uitloopt.

En verder…
Het is de bedoeling dat de welpen in compleet uniform komen. Geef eventueel regenkleding mee, liefst in een rugzakje met naam. Wij ontvangen graag zo snel mogelijk een aan- of afmelding!