Verhuur clubgebouw

Ons clubgebouw 'Survival'Op kamp in een gezellig gebouw in een groene omgeving, met de mogelijkheden van een grote stad?

Dan is ons clubgebouw precies wat je zoekt!

Neem contact op met mevrouw Bep Dijkstra. Zij kan je vertellen of ons gebouw nog vrij is en wat de kosten zijn.
Haar telefoonnummer is 053 – 4762588. [button text=”Contact” link=”https://nannezwiep.nl/#contactsPage” style=”success” size=”mini” target=”_self” display=”inline” icon=”circle-arrow-right”]
[spacer]

Belangrijk om te weten

  • [label style=”important” icon=”no”]Wij verhuren ons clubgebouw alleen aan scoutinggroepen![/label]
  • [label style=”important” icon=”no”]Wij verhuren alleen op dagen dat onze groep niet draait.[/label] Dat is in de zomer- en kerstvakantie en in sommige weekenden, zoals Hemelvaart en Pinksteren. Verder kun je van zaterdagavond tot en met vrijdagmiddag bij ons terecht.
  • Ook al ben je bij Scouting, [label style=”important” icon=”no”]je mag ons gebouw alleen gebruiken voor scoutingactiviteiten[/label]. Een familiefeest bijvoorbeeld is niet toegestaan.
  • Afspraken over verhuur en/of een eventuele optie zijn alleen na telefonisch contact mogelijk!
  • Wij verhuren geen tenten, pionierhout of andere materialen.

[spacer]

Wat hebben wij te bieden?
Clubgebouw - keukenOns clubgebouw heeft op de begane grond 2 lokalen, een beverhoek en een ruime keuken/leiderskamer van 25 m². Alle ruimten zijn bereikbaar vanuit de centrale hal. Het gebouw is voorzien van centrale verwarming.

In de keuken/leiderskamer heb je de beschikking over een dubbele spoelbak, een koelkast met vriesvak en een vierpits gasfornuis. Bovendien zijn er 2 grote branders voor grote pannen. Deze zijn verlaagd geplaatst, zodat je gemakkelijk in de pan kunt kijken.

Er zijn 2 toiletten, die bereikbaar zijn vanuit de hal. Beide toiletten hebben in het voorportaal een grote wasbak met 2 kranen. Ons gebouw beschikt verder over een aparte doucheruimte met 2 douches en een wastafel. De doucheruimte is ook van buiten af bereikbaar.

De beverhoek is alleen op verzoek bij de verhuur inbegrepen. Daaraan zijn geen extra kosten verbonden.

Op de bovenverdieping zijn de zolders van de rowans & sherpa’s en de stam. [label style=”important” icon=”no”]De zolders worden niet verhuurd.[/label]

Op de plattegrond kun je de indeling van ons gebouw bekijken. Wil je weten hoe alles er nu echt uitziet, bekijk dan onze fotorondleiding eens!
[row_in][span3]
[button text=”Plattegronden clubgebouw” link=”https://nannezwiep.nl/ons-clubgebouw/indeling-clubgebouw/” style=”success” size=”small” target=”_self” display=”block” icon=”circle-arrow-right”][spacer]

[/span3][span3]

[button text=”Kaartjes terrein en omgeving” link=”https://nannezwiep.nl/ons-clubgebouw/omgeving/” style=”success” size=”small” target=”_self” display=”block” icon=”circle-arrow-right”][spacer]

[/span3][span3]

[button text=”Fotorondleiding” link=”https://www.nannezwiep.nl/ons-clubgebouw/fotorondleiding/” style=”success” size=”small” target=”_self” display=”block” icon=”circle-arrow-right”][spacer]

[/span3][span3][/span3][/row_in]

Voorzijde clubgebouw en deel speelveld Voor en naast ons gebouw ligt op eigen terrein een speelveld. Het hele terrein is omheind. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een afgesloten stukje bos, wat vooral voor de jongere kinderen erg handig kan zijn. Klik op de button hierboven voor kaartjes van ons terrein en de omgeving.

Op het terrein ligt een kampvuurplaats. Deze mag door de huurders worden gebruikt. Het is wel noodzakelijk dat de brandweer altijd vooraf van het houden van een kampvuur in kennis wordt gesteld. In de bossen in de omgeving ligt voldoende sprokkelhout.

Het is niet toegestaan tenten te plaatsen bij ons gebouw, omdat het veld daarvan teveel te lijden heeft. Om dezelfde reden mogen auto’s niet op het terrein komen. Parkeren kan langs de weg.

Ook van ons terrein vind je foto’s in de fotorondleiding.

Ons clubgebouw heeft een vaste telefoonaansluiting. Deze is alleen bedoeld voor noodgevallen.
[spacer]

De directe omgeving
De vijver met eiland, achter de bomen ons clubgebouwHet clubgebouw staat in een groen, parkachtig gebied in het zuiden van Enschede. De bosachtige omgeving is geschikt voor bijna alle scoutingspelen. Achter ons gebouw ligt een ondiepe vijver met een ‘onbewoond eiland’. De vijver is door een hek van ons terrein afgescheiden en is dus niet rechtstreeks toegankelijk voor jonge kinderen. Er is wel een poortje. Bekijk onze fotorondleiding voor de foto’s van de omgeving.

Op zo’n 25 minuten lopen van ons gebouw ligt recreatiegebied Het Rutbeek, met onder andere speelweiden, stranden en (open) zwemwater. Voor de kinderen is er een touwcircus en de echte sportievelingen kunnen er zelfs waterskiën.

Meer weten? Bekijk de locatie van ons clubgebouw in Google Maps:
[row_in][span3][button text=”Onze locatie in vogelvlucht” link=”https://www.google.nl/maps/place/Scouting+Nanne+Zwiep/@52.1946234,6.8586683,3790m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x47b813702dab7961:0x91c48e1444ddfe47!8m2!3d52.19437!4d6.863864?hl=nl” style=”success” size=”small” target=”_blank” rel=”noopener” display=”block” icon=”circle-arrow-right”][spacer]
[/span3][span3][/span3][span3][/span3][span3][/span3][/row_in]
[spacer]

De omgeving van Enschede
In Enschede en de regio Twente is van alles te doen, voor jong en oud. Bekijk onze pagina Enschede en omgeving voor veel meer informatie en tips over activiteiten en bezienswaardigheden in Enschede, Twente en de Duitse grensstreek.
[row_in][span3][button text=”Enschede en omgeving” link=”https://www.nannezwiep.nl/ons-clubgebouw/verhuur/enschede-en-omgeving/” style=”success” size=”small” target=”_self” display=”block” icon=”circle-arrow-right”][spacer]

[/span3][span3][/span3][span3][/span3][span3][/span3][/row_in]
[spacer]

Bereikbaarheid en voorzieningen
Ons clubgebouw is gemakkelijk bereikbaar. Vanaf de snelwegen A35 en N18 rij je in ongeveer 7 minuten naar ons gebouw. Een bushalte ligt op zo’n 5 minuten lopen.
[row_in][span3][button text=”Routebeschrijving” link=”https://www.nannezwiep.nl/ons-clubgebouw/routebeschrijving/” style=”success” size=”small” target=”_self” display=”block” icon=”circle-arrow-right”][spacer]

[/span3][span3]
[button text=”Route via Google Maps” link=”https://www.google.nl/maps/place/Scouting+Nanne+Zwiep/@52.1942644,6.863011,17z/data=!4m5!3m4!1s0x47b813702dab7961:0x91c48e1444ddfe47!8m2!3d52.19437!4d6.863864?hl=nl” style=”success” size=”small” target=”_blank” rel=”noopener” display=”block” icon=”circle-arrow-right”][spacer]

[/span3][span3][/span3][span3][/span3][/row_in]

Met de bus ben je in ongeveer 15 minuten in de binnenstad van Enschede of op NS-station Enschede Centraal. Ook fiets je in een kwartier naar de binnenstad of het zwembad. Op de fiets ben je in 5 minuten buiten de stad. Lopend heb je zo’n 15 tot 20 minuten nodig.

Op ruim 1 kilometer van ons clubgebouw vind je het het grote Winkelcentrum Enschede Zuid. Daar zijn alle voorzieningen aanwezig, waaronder verschillende supermarkten, horeca en veel meer. De dichtstbijzijnde supermarkt vind je in de wijk Helmerhoek. Deze is op loopafstand (circa 8 minuten, 700 meter).