Scouting en het coronavirus (covid-19)

Het coronavirus (of covid-19) is volop in het nieuws. Onze groep en Scouting Nederland houden de berichtgeving hierover scherp in de gaten.

Hieronder vind je de belangrijkste informatie. Die wordt geactualiseerd als daar aanleiding voor is.

Online activiteiten
De meeste van onze speltakken bieden online activiteiten aan. Je wordt hierover door je eigen leidingteam geïnformeerd. De bevers en de welpen middaghorde hebben hiervoor een eigen pagina op deze website.
Bevers in actie!  Sionie Horde in actie!

update 31 maart 2020

Wij sluiten aan bij de landelijke richtlijnen van de overheid en het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat al onze opkomsten en andere activiteiten in ieder geval tot en met 28 april 2020 worden afgelast. Ook de groepsraad op 9 april 2020 gaat niet door.

update 16 maart 2020

Wij sluiten aan bij de landelijke richtlijnen van de overheid en het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat al onze opkomsten en andere activiteiten tot en met 6 april 2020 worden afgelast. Ook de groepsraad op 9 april 2020 gaat niet door.

12 maart 2020

Onze groep heeft op 12 maart 2020 besloten dat alle opkomsten en andere activiteiten die in de komende weken (in ieder geval tot en met 31 maart) gepland stonden niet doorgaan! Dat geldt voor al onze speltakken, van bevers tot en met de stam.

Met ons besluit volgen wij het advies van Scouting Nederland.

Lees meer in onze brief

Al onze leden hebben deze brief vandaag per e-mail ontvangen.

Scouting Nederland heeft een pagina met actuele berichten over het coronavirus (covid-19). Lees meer