Sionie Horde in actie!

Wat jammer! De eerste tijd hebben we helaas geen opkomsten bij de welpen...

Maar dat betekent niet dat we stil gaan zitten!
Je hebt nu tijd over en die kun je goed gebruiken.

Vorige week konden jullie al aan de slag met het insigne 'thuis'. Jullie eerste foto's zijn inmiddels binnen!
En ben je nog niet begonnen? Dat kan nog steeds!

Dus ga aan de slag en kijk af en toe op deze pagina. Voor de nieuwste foto's en of er nog nieuwe activiteiten te vinden zijn.

Oh ja, wij vinden het héél erg leuk als jullie foto's maken en met ons delen. De leukste zetten wij hier op de website!

Groetjes,
de welpenleiding van de Sionie Horde

Foto's
De eerste foto's van het insigne Thuis zijn inmiddels binnen!

En de eerste codekraker heeft alle codes gekraakt!!

Klik op de foto om alles te bekijken.

De uitdaging!

Hee welpen, we hebben een super leuke uitdaging voor jullie gemaakt! Doen jullie mee? Je kunt deze uitdaging helemaal thuis doen!

Wat moet je doen? Er zijn 8 verschillende codes die je moet oplossen. Zo verzamel je cijfers die bij letters horen. Als je ook de 9e opdracht goed oplost, kun je al deze cijfers op de juiste manier op een rij zetten. De cijfers vormen zo samen een nummer. Je mag zelf uitvinden wat je vervolgens met dat nummer kan doen!

Klik op de button De uitdaging! en begin. Als je de code hebt ontcijferd, kun je checken of deze goed is door het nummer als wachtwoord in te voeren via de button Check hier je code! Hij werkt alleen als je dan te zien krijgt dat jouw code goed is.

Heb je een klein beetje extra hulp nodig? Dan mogen je ouders je helpen. Speciaal en alléén voor ouders is er de oranje button.

Insigne 'thuis'

Insigne thuisTijdens de opkomsten zijn we vaak bezig met het welpenboekje, maar wist je dat er ook allemaal insignes te verdienen zijn? Een insigne is een badge die je mag dragen op je blouse als je een paar opdrachten succesvol hebt afgerond.

Eén van de insignes die je kan verdienen is het insigne ‘thuis’. Zoals de naam al zegt kan je dit insigne heel goed thuis verdienen!

Om het insigne te halen, moet je een aantal opdrachten doen. Klik op het plaatje van het insigne en je leest precies wat je moet doen. Je mag zelf 4 van de 6 opdrachten uitkiezen.

Als je de eerstvolgende opkomst laat zien dat je 4 van de opdrachten succesvol hebt gedaan, dan regelen wij voor jou het insigne: ‘Thuis’. Dat mag je dan op je uniform dragen.

Oh ja, we zouden het heel leuk vinden als je laat weten dat je ermee aan de slag gaat!
Stuur bijvoorbeeld alvast een berichtje of foto. Wij zijn heel benieuwd!

Er komt nog meer!

Kijk hier af en toe nog even rond, want er volgen meer leuke dingen!