Stam & Leiding – home

[row_in][span2]
SUBMENU

[sm_hr]

[/span2]

[span7]
Welkom op de website van de stam en de leiding!

Werk in uitvoeringAan deze pagina en de pagina’s van het submenu wordt nog gewerkt

 

Op deze website staat de informatie voor stamleden en leiding van Scouting Nanne Zwiep. Je vindt hier de stamagenda, het laatste nieuws, foto’s en nog veel meer.

Wat is de stam?
De stam is de oudste speltak binnen onze groep. Al onze leden zijn 18 jaar of ouder. De stam kent daarom geen leiding. Veel stamleden geven zelf leiding binnen onze groep. En veel mensen uit de leiding zijn dus ook stamlid. Vandaar dat je op deze pagina’s informatie vindt over zowel de stam als de leiding. De nadruk ligt daarbij op de activiteiten van de stam.

De stam heeft een eigen zolder in het clubgebouw. Die hebben we zelf gebouwd, dus daar zijn we best wel trots op. Elke vrijdagavond vanaf 20.00 uur komt de stam daar bij elkaar. En bijna elke week is er wel een programma. Dat wordt afwisselend door de stamleden zelf voorbereid. Ben je benieuwd wat we zoal doen? Kijk dan eens in onze agenda.

Meer informatie
Ben je nieuw of wil je liever algemene informatie vinden over de stam en/of de leiding? Kijk dan eerst eens op de algemene website van Scouting Nanne Zwiep!

Daar vind je onder andere:
de pagina over de stam
de wet en belofte van de stam
informatie over de leiding

Snel naar deze pagina
Je kunt deze pagina snel bereiken via stam.nannezwiep.nl.
[/span7]
[span3]
Scouting Nanne Zwiep

stam_kampvuur

stam_hike

stam_zellhof_berghut

stam_kaartenhuis
[/span3]
[/row_in]