Stamzolder

[row_in][span2]
SUBMENU

[sm_hr]

[/span2]

[span10]
Op deze pagina vind je een aantal foto’s van onze stamzolder. Wat ons betreft één van de mooiste in het land. De stamzolder is door de stamleden letterlijk zelf gebouwd en ingericht. Daarvoor is het hout van onze oude blokhut opnieuw gebruikt.

Op de stamzolder vind je in de eerste plaats een zithoek rondom een open haard. Die is erg gezellig en lekker warm tijdens winterse avonden. Deze zithoek is ook heel populair bij de jongere speltakken, bijvoorbeeld als ze ’s avonds tijdens een weekendkampje een kampvuur willen houden. De bar is min of meer het middelpunt van de stamzolder. Daar wordt het laatste nieuws verteld, worden verhalen uitgewisseld, programma’s bedacht en nog veel meer. Tot slot is er een hoek met onze stamtafel. Daar wordt wel eens een kaartje gelegd of ook gewoon gezellig bij elkaar gezeten. Als we meer ruimte willen, dan gebruiken we het welpen- of scoutslokaal.

Voor meer foto’s van ons gebouw kun je terecht bij de Fotorondleiding op onze algemene website. Klik hier om naar de Fotorondleiding te gaan.

 

zoldertrap

De trap naar de zolders van de rsa (links) en stam (rechts). De deur van onze zolder zit verstopt achter de trapleuning. Kom binnen!

 

stamzolder

De stamzolder heeft een gezellige zithoek
rond de open haard.

[spacer]
[spacer]
[spacer]
[spacer]
stamzolder

Natuurlijk is onze zolder voorzien van een bar. De bar is het ‘middelpunt’ van de zolder. Er wordt trouwens geen alcohol geschonken, je kunt er terecht voor koffie, thee en fris. Boven de bar zie je onze prijzenkast.

 

stamzolder De ronde tafel met daarachter de nooddeur
en een klein stukje van de bar.

Op de ronde tafel zie je schildjes van onze stamleden uit de bouwperiode (1988/1989).
Op tafel staat een schaalmodel van onze Jota-toren.

[/span10]
[/row_in]